Bukephallosz Creative Commons License 2007.01.22 0 0 5

Qrva felesleges volt ám menekülni!

Ott volt -e a hozzászóló?

Nekem pl egy komcsik által spórolósan támogatott (felújitásnak csak a 10%át se küldték meg támogatási összegként nekik)templomról az Erzsébet-hid pesti hidföje mellettt,több darab cserép eltalálta hátamat,nyakamat,fejemet...vizzel kevert port lélegeztem be vagy 10-15percig,a tüdömben maradt,máig váratlanul felköhögök...továbbá szinte az összes cserép leesett a térre,ha onnan nem menekülünk el,nem irnék már ide...tudom sok szivtelen sátánszolgája szemét ballibocsok álbaloldali tökésbarát szoclibállat fehérjehalmaz (kinek nem inge ne vegye magára, a pénzért ide iróknak és bérhozzászóló MaSzoP-dicsöitöket irtam,

meg az ÁVH/NBHsok egyes elemeit)örülne ha nem lennék itt hanem meghaltam volna ott,de KAPASZKODJATOK MEG!VAN ISTEN ÉS MEGMENTETT ENGEM,mERT TERVEI VANNAK VELEM!

valószinüleg nem az hogy a sátánbérencek vörös-kék oldalát erösitsem,

hanem hogy az IGAZSÁGot felfedjem,és megvédjem valahogy a becsületes dolgozó magyar embereket,AKIKNEK A VÉRÉBÖL A BANKÁRKORÁNY KÖZTÖRVÉNYES BÜNÖZÖI

ÉLNEK ÉS DÖZSÖLNEK és TOVÁBB KIÁRUSITJÁK A MARADÉK,IGY IS TÚL KEVÉS NEMZETI VAGYONT!

Előzmény: alfredoo (4)