Ezt a vonatkoztassunk el,már csak azért írtam,mert únos-untalan visszatér ez a téma,még pedig olyan ovodás szinten,de igen ki kell lőni,és nem,nem kell kilőni.
Innen egy tapodtat sem lépünk tovább,és mint látható,megegyezés nem születik.
Legalábbis Munkanélküli nem hajlandó semmiféle kompromisszumra,követeli a kilövést.
Ami ugye nála minden erdőben,vagy erdő szélén kóborló kutyára vonatkozik.Én azért örülök,hogy ő hatákonyan nem vesz részt benne,bízom benne,és példák is vannak rá,hogy a vadászok jó része hajlandó az együttmüködésre.
Amely kutyákat ők nem tudnak elérni,vagy nem foglalkoznak vele,mert éppen nem űz vadat,azt lekes állatvédő csapat begyűjti,ha kell akár éjjel is mennek.
Nyilván azért,mert túl azon,hogy szeretik a kutyákat,tisztelik is az életet,minden világrajövő életnek célja van,még a kutyákénak is.
Még mindig csak azt tudom hangsúlyozni,hogy kilövés nélkül is rengeteg kutya pusztul az erdőkben,és még mindig nem vagyok híve ennek,de mér nem látok más esélyt arra,hogy hogy meggyőzzük Munkanélkülit,hogy van más lehetőség is.Persze nem a számítógép mellől,az túl egyszerű.És mivel ugyanazt szajkózza mindig,ez egy hosszúra nyúló parttalan vit,aminek soha nem érünk a végére,nem születik semmiféle kompromisszum,mert nem hajlandó elismerni semmi más lehetőséget.
Valahova azért már el kéne jutnunk,de úgy látom sehova nem jutunk,ugyanoda kanyarodunk mindig vissza.
Az "értéktelen" nagyon szúrja nekem is a szememet,mert ez szubjektív megközelítés,
relatív fogalom,hogy kinek mi az értéktelen.Nekem pl. az a sok ócska ember az "értéktelen"akik se dolgozni nem akarnak,gyártják a gyerekeket,hogy több családi pótlékot vehessen fel,természetesen hogy a kocsmába vigyék a pénzt,és a család éhenhaljon.