Wendelbacsi Creative Commons License 2007.01.22 0 0 181

Mint már említettem a gondolkodást hiányolom szerény személyedtől! Azt írtam, hogy a szeptemberben bevezetett intézkedések hatásai érződnek, azt nem mondtam, hogy ezek jók is egyúttal!

Mint azt már korábban is leírtam, az utcai zavargások kizárólag a maszop malmára hajtják a vizet, és a te kurva nagy demokrata vezéred több tucat embert veretett szarrá a pribékjeivel, csak azért, mert rosszkor voltak rossz helyen! Ez a demokrácia? A te degenerált agyadban!!

Egyébként ha téged boldoggá tesz, gondold azt, hogy a Fidesz ártott az országnak, csakhogy a maszop látszatkormányzása látszatintézkedései miatt gondolhatják a magadfajta csököttagyúak, hogy most minden rendben van!! Hát nincs rendben! Az az idegbeteg kúrcsányi lerabolta az országot, hazudott, ezért jobb helyen főbe lövés jár, de rosszabb esetben is le szoktak mondani, de ő nem, mert ő szeret miniszterelnök lenni! (Ő mondta!!) Viktor megmondta, hogy ő nem akar miniszterelnök lenni, kizárólag akkor, ha arra a választóktól felhatalmazást kap! Most nem kapott! Nem akar előrehozott választásokat sem! Akkor ki is a hatalommániás??

Gondolkozni, elvtárs, gondolkozni!!!