Szia !
Mit értesz az alatt,h régebben? Csak mert szerintem korban szerintem közel állunk,egymáshoz. Sőt ?! (sejtem,h ki lehetsz, Bobón vagy ?)
Most akkor konkrétan rólam: én speciel nem fénykpezgetek,(nagyon ritkán) és nem jártam körbe az országot, sőt a mozdonytípusok töbsége hidegen hagy, kivéve a Szergejt, meg egy két dízel típust. Ha viszont 20 éve van egy kedvenc psz-ú konkrét mozdonyom,(amin már 10 évesen is fent voltam jó néhányszor) érdekel a sorsa,állaga stb... Tehát minden embernél más a vasút szerete megnyilvánulása...
Szóval miért van nekem kevesebb jogom,h foglalkozzak vele,mint annak az mv-nek mondjuk,aki lehúz rajta x darab szolgálatot pár hónap alatt ?!
"kutyát nem érdkeli,h őket ez boldoggá teszi"
Elég ha engem boldoggá tesz, a többi ember nem izgat. De ha mondjuk a dízelszín műhelyfőnöke engedélyezi, akkor valszeg még érdekli is a dolog,h vannak emberek akik,időt és pénzt szánnak ilyesmire.
Hol a határ? Hát nem tervezek egyik SZergejjel sem kijárni a fűtőházból... :-)
Számomra a határ ott volt,(ami sajnálatos módon nem jött össze a baleset miatt) ,h tavaszra be volt tervezve (reszortos, műhelyfőnüök tudtával) a 255-ös Szergej külső felújítása.
"....mert a nőkhöz hülyék". Bocs,de ezt is magamra veszem,hiszen nekem is írtad..... Nekem meg fér a két dolog egymás mellett.
Ezt a remegés dolgot nem vágom...
Illetve még annyi,h a mosás,pucoláskor nem egy mv. is dolgozott velünk !
De nem csak mi vagyunk ilyen lelkesek: jó példa ere a NoHAB alapítványos emberek,(akiknek azért nem semmi pénzük,munkájuk van benne) vagy a 017-es NoHAB rendbetételénél dolgozó civilek,MÁV-osok...
Szóval én így látom !
Nem értünk egyet, de nem is kell :-))