Hát nem tudom...
Még a mondandóm elején leszögezném, h elismerem Ronnie zsenialitását és nagyságát, de sohasem szurkoltam neki, ezek után pedig úgy érzem, nem is nagyon fogok. Egyrészről a Ding fejére elhelyezett puszi lehet megalázó is (ez csak nézőpont kérdése). Másrészről hajlamosak egyesek elfelejteni, h Ronnie éppen gyenge formája miatt adta fel egy pár héttel ezelőtt Hendry ellen a meccsét, azt hiszem nem túlzok, példa nélküli módon, megdöbbentve mindenkit. Ha Ronnienak szarul megy (ha valami nyomós oka van, jelentse be a szünetben, vagy frame közben mondja meg a bírónak, h mi van), akkor ő feladja. Ő megteheti. Ha másnak megy szarul, akkor bíztatja,h pajtás ne add fel! Valahogy a kettőt nem tudom összeegyeztetni.
Azért megnéztem volna, ahogy a Hendry elleni meccsen Ronnie kivonulásánál a skót utána megy és puszilgatja, meg bíztatja, h ne add fel, lesz ez még jobb is, de azért még gyere vissza, hadd égesselek még tovább, vagy te saját magad...
Nem szerettem volna senkit megbántani, aki R. szurkoló, csak ez nekem így nem oké.