"1. Hogy lehet az hogy en, Amerikaban tudtam hogy loni fognak?"
Eltérő fogalmaink vannak a "tudásról".
"2. Ominozus esetben csaladanya maradjon gyermekei mellett es ne lovesse szet magat. Ennel kevesebbert is elveszik valoperes birok/gyamhatosagok anyaktol a gyermekeiket."
Úgy teszel, mintha a családanya hallotta volna, hogy valahol lőnek, és nosza, felkerekedett, hogy akkor itt most jól tiltakozni fog a gumilövedékek között.
Ugye nem így történt.
A nemzeti ünnepen egy párt gyűlésére indult, miközben a Kossuth-téren x napja tüntetés folyt, semmiféle lövöldözés és vérontás nélkül.
Ennyi az input.
Az output meg az, hogy néhány rendőr feloszlatta a családanyát, aki kiskorúakat védett a testével, a brutális közegek ellen.
Grat, ez tényleg meleg helyzet volt, ki tudja ők hárman mire készültek a rohamrendőrök ellen.
Elvégre a rendőrnek nem kötelessége vizsgálni, ki mennyire veszélyes, a nő, két gyerekkel a hóna alatt igenis böszme nagy potenciális veszélyforrás volt.
"3. Aki Magyarorszagon el, az tudta mi tortenik arrafele, en is tudtam Amerikaban."
Ez nem magyarázat, ez semmi, amiből valamit akarsz csinálni.
Ilyen válaszokat minden kérdésre lehet kreálni, és mivel se nem bizonyíthatók, se nem cáfolhatók, ennyit is érnek : egy kalap kutyagumit.
A következő Fidesz-rendezvényen megvernek a rendőrök ?
Erről mit tudsz ?
... és holnap jókedvű lesz a főnököm ?
A múlt héten kedden, csütörtökön és pénteken nem lehetett vele bírni, de hétfőn és szerdán korrekt volt.
Ha látok az utcán, esti órákban egy csapat hangoskodó fiatalembert, és nem fordulok vissza, hanem elmegyek mellettük, majd ők hátulról jól kupán vernek, akkor én voltam a hibás, igaz, mivel számítani kellett volna rá, hogy kapok ?
Menjek a fenébe feljelentéssel és a panaszkodással.
A legjobb, ha megszokom, hogy mindentől és mindenkitől féljek, magamra vagyok hagyva, ez a demokrácia lényege, igaz ?
"Izrael=Budapest parhuzamot azert hoztam, hogy amit nem tennel meg Izraelben, vagyis nem koltoznel oda ahol lonek, azt termeszetesnek tartod ha szelsojobb tuntetesrol van szo (illetve termeszetesnek tartod ha mas, nem te, odamegy."
Izraelben lőnek, robbantanak, rakétáznak, elrabolnak, megkéselnek. Nem egyetlen napon, hanem minden nap. Ezt elég biztosan lehet tudni, mivel x éve mindig ez megy.
Az 56-os forradalom 50. évfordulója előtt SENKITŐL nem hallottam, hogy másnap Budapesten, sok száz NEM SZÉLSŐJOBBOLDALI, NEM KŐDOBÁLÓ, NEM RANDALÍROZÓ politikai gyűlésen részt vevő és járókelő polgárt meg fognak agyalni, és lőnek rájuk a rendőrök.
Te tényleg ezt álmodtad meg ?
Ha te ezt előre láttad, akkor jelentkezz valamelyik kedvenc amerikai tévéshow-dban, mert nagyon sok pénzt lehet ezzel keresni.