hawaii1972 Creative Commons License 2007.01.21 0 0 381

sziasztok! Kielben nagyon nyugodt a helyzet a csarnokban. Odakint tomboló szél és vízszintesen szakadó eső van, az árusok is összecsomagoltak a viharos időben, egyedül a cukorkaárus tart ki. A magyar csapat délelőtt 11 kor edzett és minden rendben van. A srácok nagy nyugalommal készülnek a mai sorsdöntő csatára, lendületüket fokozza a tegnapi jó teljesítmény. A közeli mexikói étteremben szomorú dánok darvadoznak, és ma mindenki Norvégiának fog szurkolni a magyarokat kivéve persze. Az Angola-Dánia meccs kevésbé érdekes, mi 20.15-re koncentrálunk!!! Minden magyar szurkoló energiájára nagy szükség van akár a tv, akár a rádiókészülékek előtt. Kocsiban, munkahelyen, asszonnyal, vagy nélküle: egyemberként szurkoljatok a magyar válogatottnak. A győzelem biztos csoporteslőséget érhet, de ettől még NAGYON MESSZE VAGYUNK. A fiúknak át fogom adni minden magyar szurkoló üdvözletét, a szeretet nagyon sokat segít nekik. A hibákat persze nem lehet a nullára redukálni, de amíg a csapat ekkora szívvel játszik, addig az én szememben ezek is eltörpülnek. Mindenkire számítunk ma este. Már itt vagyok a csarnokban, lassan peregnek a percek, már nem bírtam otthon, a szállodában lenni. Az érzéseim hasonlóak a tegnapihoz, nehéz meccs lesz, a feladat azonban VELETEK együtt megoldható. Lantos Gábor - MR Kiel

(Ja és köszönöm azoknak, akik tegnap a Petőfivel voltak!)