Bugi, vitargot akkor használj, ha már csak ezen múlik minden. értsd: az ősszes többi apró részlet a helyén van. hogy miért? azért mert a vitargot pofátlanul drágán adják (te mit vennél: 2kg vitargo, vagy 2kg whey?), és ennyiért sokkal fontosabb kiegeket kapsz.
a vitargo valszeg ugyanolyan inzulinreakciót okoz, mint a dextróz, csak állítólag gyorsabban átmegy a gyomron (hamarabb tudsz kajálni edzés után), ennyi értelme van. diétába nem mehet.
edzés után mehet a dextróz, de max 30-40 gramm. a kreatint tök mind1 mivel veszed be. de szerintem kibaszott nagy faszság napi 20g kreatinhoz 100-150g cukrot felzabálni. én monohidrátot úgy eszek, hogy minden kajálásnál 2-3got feloldok vízben, és megiszom kaja közben. a hatása ugyanaz. a CEE : minden kaja elött 2 kapszulla. én igy enném. megpersze edzés után.
Vitamin pak: ISS SVP, Multi-X, Lenkei mind jók.
csak a zsírban oldódó vitaminokat lehet túladagolni. de a fenti készítményekben ezek nem szerepelnek akkora mennyiségben, hogy túladagold (RDA 1-2xese maximum), akár többet is használhatsz naponta. (de szerintem nincs rá szükséged)
vesekő: ha hajlamos vagy rá, Cvitamin fogyasztása nélkül is megkapod. C nem okoz vesekövet, az egyik bomlásterméke, a sóskasav viszont okozhatja. de a C metabolizációjakor csak nagyon kevés sóskasav keletkezik, ami egészséges emberekben nem okoz vesekövet.