Nem sikerült elolvasnod, amit írtam. És a Bizalombank.hu-t sem nézted meg alaposan: sem 1 hónapja, sem 1 hete, sem most.
A a Bizalombank.hu önálló logóval, független oldalként indult. Hivatalosan, több hírportál is hírt adott róla és kiemelten hirdették bannerekkel például az Indexen is. Nem teszt oldal volt, nem átmenetinek hirdették, azt sugallták, hogy amit látunk, az nem valaminek a reklámja vagy ilyesmi. Aztán kiderült, hogy a logója nem egy független, a személyes kapcsolatokat előtérbe helyező kedves kis oldal logója, hanem az OTP bank új logója; az oldal pedig az OTP bank egy kiegészítő szolgáltatása, részben imázs kampánya. Azóta a Bizalombank.hu-n lecserélték az impresszumot és feltették rá az OTP logóját. Így történt, nem pedig úgy, ahogy te vélelmezted. És ezért más a véleményem nekem erről a folyamatról, mint neked, aki rosszul tudod, hogy hogyan zajlott (lásd "nem volt hivatalos", "most sincs ott az otp honlap").
A másik tévedésed a saját esetem megítélése. Mint írtam, 2 hónap alatt NEM írták jóvá a letéti díj téves felszámítását. Miért kéne, hogy ez a jelenség tömeges legyen ahhoz, hogy kiderüljenek az ilyen hibák és korrigálják őket? Ez a kérdés volt mondandóm lényege. Minden rosszmájúság nélkül.
A többi hozzászólóhoz írt válaszaidat is olvasva javaslom, olvasd el pontosabban, hogy ki mit ír (és azt is, hogy mit válaszolsz), mert sorozatosan félreérted a leírtakat, és feleslegesen vádaskodsz. Ezen a fórumon elvétve volt olyan, hogy valaki sértegette volna az OTP-t, viszont sokan leírták negatív tapasztalataikat. A mód, ahogyan ezekre reagálsz, könnyen összekapcsolat téged és bántó-lekezelő stílusodat az OTP-vel, rossz fényt vetve az itt amúgy sem túl jó színben feltüntetett bankra.