Wendelbacsi Creative Commons License 2007.01.19 0 0 170

Nagy megdöbbenéssel olvastam tartalmas hozzászólásaidat! Megdöbbentem, hogy ez az embertípus (juj, lehet, hogy kicsit eltúloztam, mármint azt, hogy ember, de mindegy, ennyit én is tévedhetek!! :)) még létezik!

Kizárólag szoci (neokomcsi, szoclib, ahogy tetszik!) szemüvegen keresztül képes látni és láttatni az elmúlt évek eseményeit! Tegyük félre azt a hibás feltételezést, hogy az egyik oldal csupa jó, a másik pedig csupa rossz döntést hozott. Tegyük félre azt is, hogy melyik oldal lop, mert mindkettő lop, csak nem mindegy, hogy mennyit. A maszop kormányzás ével alatt napi 1 milliárd folyt el különböző csatornákon, a Fidesz idején ez havi egy milliárd! A különbséget tessék kiszámolni!

Az Antall-kormány nagy hibájának azt tartom, hogy nem tett semmit a komcsik hatalomba visszaszivárgása ellen, nem számoltatták el a régi rendszer képviselőit, és nem takarították el őket a húsosfazék közeléből!

A Fidesz-kormány valóban nem fogott a reformokhoz, pedig a gazdság akkor stabil volt. Az tévhit, hogy a Horn kormány intézkedéseinek a hatása lett volna, hiszen a Gyurcsány-csomag 2006 szeptemberében bevezetett intézkedései már októberben éreztették hatásukat!!

De nem baj, neobolsi elbutított barátom, csak nyugodtan gondold azt, amit a pártod akar! Az ébredés számodra még nagyon messze van!