puruczki-2 Creative Commons License 2007.01.18 0 0 98

Szervusztok!

Mi (a családom + én) április 6-án utazunk Bécsből a GULET-el Punta Cana-ra...meglepetésemre közvetlen járat, nem száll le sehol, ez nagyon jó ami azért is kedvező mert ez nem kis gépre (737-esre) utal...

Két hetet töltünk a Natura Park hotelben, tervezem a közeli állatkert megtekintését (főképp a delfinek miatt) és a Samana félsziget felkeresését egynapos kirándulás keretében...

Még egy megjegyzés: A GULET árai nagyon meggyőzőek, 2 hét, 2 felnőtt + 1 gyerek (10 éves) mindennel együtt Al Inclusiv 4-5*-os szállodában 4987 Euro! (amiben benne van a bécsi reptéren az őrzött parkoló is..., meg az illetékek)

Mosolyogtam a Karthago Tours ajánlatán: menetrendszerinti járat Prágába, onnan charterrel Madridba, majd Dominikára ahol La Romána-n száll le...ez kb. 10 órával hosszabb út, nem számolva az egyéb kényelmetlenségeket...és 10 napra így is többet fizetnék 100-150 ezer Ft-al  mint a GULET-nél...

Szóval bármilyen információt megköszönnék...

Leginkább pár dolog érdekelne:

- az ottani taxi árak (lehet-e egyezkedni, egész napra bérelni taxit, és megéri-e....ugyanis a fakultatív utak horror áron vannak, egy Samana-i egész napos kirándulás felnőttnek 120-200 dollár, ami nekünk gyerekkel együtt kb. 500 dollárt jelentene...ami ugye 110 ezer Ft.)

- a víz alatti élővilág (érdemes-e merülni, nekem van PADI vizsgám...)

- mit vigyek Eurót vagy Dollárt?

- repült-e ott valaki kisgéppel vagy halikopterrel, mibe kerül?

stb...

Tényleg köszönök előre is minden infót...