Törölt nick Creative Commons License 2007.01.17 0 0 637
Hááát.... csak, hogy velem legyen tele a topik :) (tényleg csak én írok ide?:))))) vagy már mindenkit elijesztettem? :)

A mai méréseim... (most vagy rossz a mérőm vagy tényleg OK-k... )

Tegnap este vacsora után 5,2 (vacsora: 40 CH kenyér! + tartozékok)
Ma reggel éhgyomorra: 4,9
60 perccel a 20 lassú CH-s reggeli után: 5,7
Ebéd után 60 perccel (ebéd: 30g csúnyán gyors CH - anyós fehérlisztes tejes minikiflije + borsóleves + ch mentesek - ami szerintem kevesebb, mint 50 CH volt... de nem mertem mégegy kiflit benyomni :)): 5,6
Ebéd után 90 perccel: 5,0

Nem lesz ebből inzulin :) Csak maradjon szépen ilyen szinten később is...

Holnap reggel megpróbálok kenyeret reggelizni ami sokkal gyorsabb szénhidrát mint a zabkorpa... megnézem azzal mennyi... (elvileg csak lassút szabad reggelire de a teljes kiörlésű házilag készült kenyér szerintem még nem számít gyorsnak... inkább közepes a glikémiás indexe...) ... csak, hogy lássam mennyire durvul el a helyzet a zabkorpához képest (ha nagyon akkor a reggeli kenyér végig kilőve és marad a zabkorpa...)

Ha valakinek kell a férjem hiper-szuper 100% TK kenyérreceptje, az szóljon... (vigyázat... iszonyú nehéz abbahagyni :) én is csak úgy tudom, hogy hajszálvékony szeleteket vágok belőle így a 20 CH-ba 3 szelet is belefér... melegszendvicsnek még pont jó... és nem éhes utána az ember...)

Ja... és ugye jól tudom, hogy a kajálás megkezdésétől kell számolni a 60 percet? (reggelinél nem érdekes, azt hamar benyomom... max. 5 perc alatt... de egy ebédnél / vacsoránál már nem mindegy.... )