igi76 Creative Commons License 2007.01.16 0 0 641

Fiúk!

Igaza van FFU-nak, el kell döntenünk mit akarunk, mert jön a 1/4 évre a jogszabály módosítás és vége! Hiába fogjuk mondani, hogy kis hazánkban vagyunk egy páran, akik tudunk egymásról, kocsikról, végzésekről, ez akkor már kevés lesz.

El kell mindenkinek dönteni, hogy bámuljuk a monitort és közben bólogatunk egymás leveleire és nem teszünk semmit, vagy készek vagyunk alkotni.

Én nem tudok web-lapot kreálni, de anyagot küldeni, ötletek adni igen. Muszáj, hogy valaki, aki csinált már ilyet, fölvigye a végzéseket, címeket, kocsikat, alaktrészeket, adagolókat.... hogy lássák vagyunk -legyen egy lenyomat! Tudom ez még csak kezdeti, szülési dolog és nehéz, de nagy levegő és nyomás!

Woodoo, Kovacsa76! úgy látom Ti már találkoztok is egymással, nem lehetne hogy a kör bővüljön mindazokkal akik itt vagyunk nap, mint nap és hozzá is szólunk egymáshoz, de mégse találkozunk.

Én csak januártól követem a fórumot, de most már le is írom, hogy látok ebben az egészben élet-lélek jeleket és fel merem vállalni, hogy leírjam a személyes e-mail címem, s aki bizalommal van küldje el a mobil számát is, -én is elküldöm,- hogy többet tudjunk egymásról. S elinduljon a csapat munka együttesen!

zemplenagard@freemail.hu

Előzmény: kovacsa76 (640)