em!
Kicsit meglepődtem em... Ezek szerint Veled leálltak, hát grat, jó Neked. De azért én se ijedek meg túlságosan. Másnem megint felhívom őket.
Szóval: 3. figyelmeztetés című paksaméta tartalmából:
Ezúttal már nem mézes-mázoskodnak, h tudják, h fizetni akarok, csak még biztos nem jutottam odáig, meg hasonlók; hanem:
" Ismételten felhívjuk figyelmét, hogy tartozását mind a mai napig nem rendezte.
Kérjük tartozását a mellékelt csekken az elkövetkezendő napok során rendezze.
Felhívjuk figyelmét, h a következő csomagot csak akkor áll módunkban küldeni Önnek, ha a fenálló tartozását már rendezte. Tartozásának gyors kiegyenlítésével elkerülheti, h a tartozás késedelmi kamatát is Önre hárítsuk.
Amennyiben a tartozásait időközben már rendezte, kérjük tekintse levelünket tárgytalannak. További örömöt kívánunk Önnek a gyűjtés során.
Küldeményeinkkel bizonyára elégedett, ezért reméljük, h a következő csomagot mielőbb küldhetjük Önnek. Amennyiben kérdése van, állunk szíves rendelkezésére.
Szívélyes üdvözlettel:
Könyvelési Osztály"
Na ehhez szóljál hozzá! :)) A levél több ponton is mosolyt csal az arcomra és dühbe is gurít. Junó - kétarcú isten - leszek lassan a szívélyes üdvözleteiktől....
Tehát:
1. Nekem csak ne nagyon akarjanak több cuccot küldeni, mert egyszer már lemondtam telefonon vmelyik kedves telefonos kisasszonyuknál.
2. Elkerülhetem a késedelmi kamatot? KÖnyörgöm, már ezervalahányszáz forint késedelmi kamat van felszámolva erre a csekkre..
3. Már elintézettnek tekintem az ügyet, majd egy fél éve, ezért egy ideje nem is hívkálom őket; erre ők kérnek a levélben. Akkor miért nem akadnak már le rólam?
4. Naná hogy elégedett vagyok a gyűjtés során: biztosan a fene nagy elégedettségemben küldtem vissza az óriásbugyikat és reklamáltam Nekik párszor.. Nagyon jó következtetéseket vonnak ám le... :))
5. Állnak rendelkezésemre?? Ez mindennek a teteje! :)) Csuda ha fölkapják a tel.-t és akkor az udvariasság alapvető szabályait még nem is feszegettem...
6. A szívélyes üdvözlethez meg már szólni se tudok...
Ilyen levelet komolyan.
Tehát továbbra is kérném a kedves fórumozó proveával szemben üggyel rendelkező, vagy valamikor rendelkezetteket, h ha valami infójuk van a 3. figyelmeztetés utáni fejleményekről: tegyék közre.
üdv