Pözsós Zselé Creative Commons License 2007.01.16 0 0 2070
Újra itt! :)

Friss: teszkó parkoló, cigiszünetem van (nem a teszkoba dolgozok..:)). Szőke cica vett mindent, én nem is értem, hogy hogy tudott bepréselni másfél bevásárlókocsi -vélhetően kozmetikumok- cuccot a SMART-ba! (Smart=első baljós jel) Mögötte parkolt egy ezüstszínű E-s merga. Lexus hátsólámpák (valami gusztustalan volt), min. 20 collos alufelnik (ezek viszont szépek voltak). Csaj kitolat, már a kuplungot is nyomta tán, hogy tolja az egyest, ekkor azonban belecsorgott a mergába. Lámpa, lökös kapmpó. Csaj megijed, próbál menekülni, padlógáz, ablaktörlő: 15 méter után virágágyás lett a vége. Mergából kancigány kiszáll, foncsoros műanyag naphemü -este 6 kor-, és az ország aranytartalékának 2xese, ezenkívül adidas suhogós jogging, és jó kis roma akcentussal megspékelt anyázás, és SMART-rázás. Csaj sír, biztonságiak ki, lenyugszik a víz. Telefon, minden. Nemsokára megjön a csaj pasija egy fekete X5-el, a feje úgy csillogott, hogy azt hittem, felkelt a nap. Meglepő, de az a pasi egész normálisan viselkedett, csak a hangja volt mókásan zsinegelt. Aztán megjöttek a cigány emberei is, jo kis fenyegetőzés oda vissza, majd mindenki go haza! :)