Gennarinó
2007.01.15
|
|
0 0
629
|
Sziasztok! Jó hireim vannak,de még nem kiabálok el semmit,ma megbiztam Csongrád megye egyik legjobb ügyvédjét a mopedautó kérdésének tisztizásával/Nevet elvből nemirok/ mert ehhez az ügyhöz személyes érdekeim is /anyagiak/ fűződnek-meg /Erkölcsi jóvátétel/ ami nagyon fontos számomra,szóval várakozok! A zsaruknál itt ahol élek Csongrádmegyében egy városban simán törvényesnek veszik az smkp-vezetői engedélyt a mopedautókhoz,amit most én használok itt ahol élek,persze van szgk-im is,de nekem ez azért személyes ügyem,mert a kiskocsit 66-éves apósomnak vettem ajándékba aki közel hozzám egy faluban lakik,hogy orvoshoz járjon,és ne vonattal a közeli orvoshoz,és már feljelentette a helyi sheriff-aki elmondta,hogy bármikor előveszi a kocsit feljelenti,namost kidobtam az ablakon 550.000-ezer forintot,mert nem meri használni,de a kocsi árát nem sajnálom,és ráköltöm a perköltségre biztosan,már a héten megy a levél az illetékes Miniszter elvtársnak-meg a szakhatóságnak-egyenlőre ennyi a dolog lényege,mostmár csak kivárok becsületből! Érdekes módon azt mondta a helyi kapitányság közlekedési osztályvezetője nekem személyesen,hogy miért ne lehetne vezetni a kiskocsit smkp-vezetői engedélyel,meghogy ők nem foglalkoznak vele csak a biztositás legyen rendben-ilyen kelle mindenhol ahol a sheriffek nem uncsiznak hanem direkt keresik az összetűzést a dolgozó állampolgárokkal,nemhogy a gyilkosokat keresnék az országban gőzerővel-na csocsi fiúk! |
|