köszi! elég tartalmas:) nekiveselkedek
---------------------------------------------------------------------------------
áttértem az osztott edzésre, és nagyon tetszik. nem is gondoltam volna, de valahogy jól esik a változás és az hogy sokkal nagyobb figyelet szentelek egy-egy testrésznek. na meg persze az is jó érzés amikor másnap majd' szétszakadok:)
elkezdtem használni a power wheyt, egyelőre egy adagot naponta. edzésnapokon egyértelmű hogy edzés után iszom, de nem tudom hogy mikor igyam amikor pihenőnap van. általában azt javasolják hogy ha két adagot iszik az ember akkor egyet edzés után egyet pedig este, de én reggel és a délelőtt folyamán sajnos nem tudok túlzottan nagy figyelmet fordítani a táplálkozásra(suli- persze azért eszem vmit de nem sok benne a fehérje stb). tehát mikor érdemes fogyasztanom pihenőnapokon amíg egy adagot használok?
és mikor lesz érdemes fogyasztanom ha már áttérek két adagra? az edzéssel általában délután 4körül végzek, és este 11kor fekszem. a használati leírás egyértelmű, azért kérdezem mégis mert ahogy mondtam reggelente kevésbé tudok jól enni, nem úgy mint este.
azért használok egyelőre egy adagot mert ezt a javaslatot kaptam (szokatóidőszak), szeretném is betartani 1-2 hétig.
köszi