50 éves vagyok, egy vállalkozést vezetek, részt veszünk tendereken is. Korrupció?! Van, volt, lesz. De az elterjedettsége csökken, az összegek nőnek. Sok itt a hozzászoló, ki a korrupt közülünk? Ugye senki? Ha mi negtudtunk maradni valamilyen szintan tisztességesnek, mások is meg fognak maradni, előbb-utobb. Na vissza a Balcsira. Igen, amig sok az olyan ember akit itt példának felhozunk addig , NE! Akkor ne, ha közben megpróbálunk az ilyen embereken változtatni. Akár csak úgy hogy szóvá tesszük az olajfoltot, a büzt, a zajt. És azonos táboron belül is. Legyen az a cél, hogy egyszer majd motorossal odáállhatunk mellétek, és összekötve a két hajót sörözünk egy ........ jót. Én azért meg csinálom az elektromos hajtást mert megakarom ismerni a Balcsit is. Meg már csak 30 évem van ilyen célra, és az én tempómmal, ez elég rövid idő.
Egy kérdés. komplet árboc, 3 vitorlával, 130e Ft.-ért (Grósz 9.8m2)milyen ár, és mire figyeljek, hol szokták a pancsereket átverni? Van-e valamelyíkötőknek tapasztalata a napelemekről, és az elektromotorokról. Kapacítás, üzemóra, és igy tovább.