Bár nekem nincsen (még) mopedautóm, de nagyon tetszik a dolog. Jó ideje olvasom már a fórumot és tetszik a dolog. A mopedautókkal kapcsolatos minden ismeretemet tulajdonképpen erről a lapról szedtem, és mondhatom, van itt infó bőven! Most már Pécsen is láttam ilyen kis járgányt, pedig eddig sose találkoztam vele, úgyhogy úgy tűnik, terjed a dolog, sőt, használtautó kereskedésben is láttam néhányat.
Még annyit, hogy honlap mindenképpen kellene. Sokkal többen tudnának rólatok és sokkal többet tudnának a dolgaitokról. Egyébként az sem lenne haszontalan dolog, ha fognátok a meglevő bírósági végzéseket, az érvényes jogszabályokat, meg a KKF csodálatos és jóhiszemű osztályvezetőinek véleményét, aztán megkeresnétek valami olyasmit, hogy mondjuk RTL Klub, vagy Fókusz, vagy valami. Ez az egész huzavona a mopedautó körül leginkább olyansminek tűnik, mint amivel foglalkoznának az ilyesfajta műsorok. Márpedig ebben a témában nem ártana egy kicsit szélesebb ismertség.
Na, mindegy, nem okoskodni akartam, csak éppen tetszik a dolog, hajrá mopedautók!