Szeva!
Nem tehet semmit, de tudom , hogy kicsit kajánabbul vigyorog ha mégis meg tud csípni! Egyébként kössön bele 1 új autóba! Max. megvárakoztat 20 percet az út szélén míg "leellenőrzi" a központból az adataid!Tetszik nem tetszik ez van!
Én rendőrnek még soha nem dugtam el. 1: mint előbb írtam nem tehet semmit, 2: Ő sem teljesen hülye, a tappancsok nyomát ha akarja úgyis észreveszi, 3: volt olyan rendőr aki tőlem érdeklődött, hogy a felesége kocsijába milyet tegyen!
Viszont ha vásárolni megyek valamelyik multi cég parkolójában soha nem szabad kinthagyni szem előtt, mert könnyen beverik érte a szélvédőt!
A blokkoló már nem ennyire egyértelmű, még a jogászok is vitatkoznak rajta, hogy legális-e. Én úgy oldottam meg, hogy szinte észrevehetetlen, illetve ha mégis akkor azt mondom/papírom is van hozzá/, hogy infra garázskapunyitó!
Legális
A traffipax-jelző
radar-detektorok használata hazánkban 2003 év vége óta legális!. A
175/2003-as kormányrendelet mondja ki, hogy többé nem veszélyesek ezek az eszközök a közlekedés biztonságára (pontosabban a rendelet módosítva lett, s így a traffipax-jelzők nem kerültek a tiltott eszközök körébe).