IKON_D501 Creative Commons License 2007.01.15 0 0 2571
Nem, biztos, hogy nem kintről jön, de időközben már megtaláltam a forrást. Ez is a fűtéssel van összefüggésben, és mosogató alatti dobozból jön, ahol a mérők vannak. Ha kikapcsol a termosztát, vagy elzárom a fűtés csapját a dobozban, a zúgás is azonnal megszűnik. Vagyis nem csak a radiátorog zúgnak, hanem úgy az egész rendszer :-/ Másnál is ilyen?

Remélem ez tényleg csak az első fűtési szezonban van így, és a következőben nem lesz ilyen zajos, mert most mintha kicsit hangosabb lenne, mint eddig.

A bejárati ajtóra én nem panaszkodom (úgy tudom ezek másmilyenek, mint az IKON1-ben). Ha nagy csönd van, és nagyon fülelek, néha meghallom a lift csengetését, de mást nem nagyon. Egyébként tényleg nagyon nyugodt és csöndes a lakás (5. emelet), sokáig nem tudtam ilyen jókat aludni, mint amióta beköltöztem :)

A vakolat/festés tényleg jó, repedések meg-meg jelennek, de ugye ez itt a második ütem, szóval ez még így lesz egy ideig. Viszont a plafonfúrással megküzdöttem (szerencsére nem eredménytelenül). Ez a vasbeton nem piskóta. Védőszemüveg ajánlott, nekem belement egy apró betonszilánk a szemembe, amit csak a szemészeten tudtak kiszedni. Meg persze elképesztő mennyiségű nagyon finom port generál :)
Előzmény: Fineszedző (2570)