Kedves Skodások!
Látom van Octavia II topic ezért itt is beteszem:
Új vagyok az indexen, igazából nem vagyok index olvasó, viszont most adódott az életemben egy helyzet, amit talán ki kellene használnom és lázasan kezdtem kutatni információért. Ezért regisztráltam.
Szóval:
Bátyám évekig Csehországban és Németországban dolgozott, tönkrement a cége és máshová megy dolgozni.
Előző munkahelyén felajánlották megvételre szolgálati autóját, amit korábban kizárólag ő használt.
Az autó 16 hónapos új Octávia 1.9 diesel, fehér, aut DMG (?) váltóval. 55 ezer km van benne, nagyrészt autópályán ment. Bratyó felajánlotta, hogy vegyem át, mivel az új helyén másikat tolnak alá. Úgy számolja, hogy 3,4-3,6 millióból jön ki, mire magyar rendszám kerül rá.
Nekem 1.6 benzines Golf IV-em van, nem idegen a Skoda. Sose volt dieselem, automatám. Úgy érzem jó vétel lehet. Bratyóról tudni kell, hogy ott ahol 130-cal lehet menni, ott 110-zel megy. hihi.
Ja: az autó korábban törött volt, ráfutásos balesetben az eleje kevésbé a hátulja jobban törött. Van egy számla prágai márkaszervíztől 68000 korona volt a rendbehozatala, bratyó egy büdös szót nem ért persze belőle.
Jövő vasárnap hazaugrik, de csak pár órára.
Mit csináljak?
A kocsi Elegance felszereltségű. Aut klima, ESP, stb.