Hali!
Köszi az információt! Különösen hasznos az Ausztriára vonatkozó rész, akartam is kérdezni, hogy mindenhol legális-e. Az, hogy nálunk lehet használni, azt jelenti, ha a rendőr látja a kocsiban a berendezést, akkor sem tehet semmit?
Nekem az RS már nagyon régen tetszik, egyre inkább forgattam a fejemben. Most karácsonykor otthon voltam - most még Kínában dolgozom - és tudtam, hogy kelleni fog egy kocsi februártól, ha megint Európában leszek. Először azt gondoltam, szép, szép az RS, de drága. Aztán rájöttem, hogy nem is. Ha egy 2.0 TDI-be pakoltam volna minden extrát ami itt bent van a csomagban, akkor majdnem ott vagyok árban, de csak 140 Le van benne. Akkor jöttem rá, hogy nem lehet itt agyalni, mert ha nem az RS-t veszem, akkor nagyon bánni fogom. Ráadásul szerintem sikerült jó árat kialkudni a kereskedővel (na jó gondolom engedtek volna az alap TDI-ből is, de akkor is). Én mindenkinek ajánlom, komolyan, hol lehet 170 (vagy 200) lovas középkategóriás autót ennyiért venni? Sehol. Már a listaár is nagyon jó, és a felszereltséget ismerve különösen. Az autó pedig gyönyörű, kívül-belül nagyon tetszik.
Szóval a nagy szerelmem valóra fog válni! Tényleg nagyon várom már, hogy a kezemben legyen. Csak az első 1500-2000 Km lesz gondolom idegőrlő, amíg nem lehet rendesen taposni...
Üdv,
Z