"olvasatlanul törlöm"Mert az olyan demokratikus. Meg igazságos. Hogy előre közli valaki, hogy "szarok arra, ki mit mond, olvasatlanul törlöm, nem érdekel a másik fél véleménye, én egy valaki mellett álok akkor is, ha az úgy hazudott nekem, mint a vízfolyás, meg akkor is, ha átvert jól." Ugyanis (mint ahogy magánlevélben megírtam ugye) az inkriminált hozzászólásban benne volt a nevem. De hogy érthetné meg azt valaki, akinek még az adatlapján lévő link is csak egy személyére véletlenül sem utaló kormányzati oldalra mutat... Le lehet tagadni mindent, de tessék elolvasni a Pál utcai fiúkat, és rájönni: az, hogy valakinek kisbetűvel írják a nevét, még nem jelenti, hogy nem felismerhető a név, de azt sem, hogy ő lenne a becstelen. A "nevelő célzatú kordában tartás" mi lehetne más, mint hogy az illetőt előbb onnan zárják ki, ahol ámokfutott, és csak akkor törlik ki teljesen, amikor az nem azt hozta, hogy javulni próbált volna, hanem épp az ellenkezőjét: teljesen más helyen is elkezdte a mocskot önteni másra. A mindenit! Hadd döntsem már el, hogy a nevem felhasználása mindenféle minősítőkkel és mindenféle számítógépes bűncselekményekkel egy mondatban sért-e engem, vagy nem! Még akkor is, ha ezt vaknak látszani akaró fórumozók, nevezzük őket morvainak, gabinak, duncannak vagy mcloadnak, nem akarják látni, csak mert korlátolt gőgjükben nem óhajtanak más álláspontot elolvasni sem, mint amivel először beetették őket!
(Jajj! De ugye nem írtam senkire semmi bántót, senki nem tudja, kire gondoltam, hiszen senkit nem nevesítettem?! Annál is inkább mert ugye ki tudja, az-e valaki, akinek látszik...)