Törölt nick Creative Commons License 2007.01.13 0 0 2226
Erre az Érdi Lapban nem találtál példát. Gondolom, jó szándékkal írtad le, de nem tudom magamat ezzel összefüggésbe hozni. Összesen egyszer jutottunk el sajtóhelyreigazítás kéréséhez, jegyző asszony kifogásolt egy cikket. Közöltük szó szerint levelét és elnézést kértünk, ezzel a lovagiasság szabályai szerint elintéztük, és később se tértünk vissza rá. Úgyhogy a személyiségi jogokra vigyázunk, senkit sem sározunk be. Magánélettel meg végképp nem foglalkoztunk soha. Nem is fogunk. A közélet más. Aki pl. választott tisztségében számunkra elfogadhatatlant mond vagy cselekszik, arról hírt adunk és kritikával illetjük, esetleg lemondásra szólítjuk fel. De mocskolódás? Így, általánosságban, persze már elhangzott felénk ez a vád, de konkrétumokkal még nem sikerült alátámasztani. Mert ha pl. azt írtam DB-ről, hogy alkalmatlan polgármesternek, az nem mocskolódás. Ha valakinek a magánéletében vájkálnék, az igen. De ilyet sosem tettem és nem is fogok tenni.

A figyelmeztetést értettem, de nem éreztem találva magamat. Mint ahogy arra sem kell figyelmeztetni, hogy ne lopjak.
Előzmény: Törölt nick (2204)