kígyószisz Creative Commons License 2007.01.13 0 0 2210
Bizony, azzal a kommunikációval rengeteg embert elvadítanak maguktól. Mert vannak, akik szeretik ezt a hörgést (pontosan úgy, ahogy írod, tények nélkül, csak úgy), nyilván annak is van közönsége (sajnos, mert jóérzésű emberek nem ilyenek, akár igaza van a cikknek, akár nem), de azt szerintem még senki nem számolta össze, vajon hány ember fordul sarkon, aki egyébként egyetértene. Szerintem is komoly hibája ez általában a Fidesznek, nemcsak helyi jellegzetesség. Okosan érvelő jobboldali sajtó nagyon kevés van (szoktam jobboldali sajtót is olvasgatni). Pedig lehet, hogy még egyet is értenék az érvekkel itt-ott :-)
Sajnos, ez "fentebbről" jön, az elnök maga is olyan erős kifejezéseket használ (bár természetesen nem hörög, az az ő poziciójában nem engedhető meg), hogy talán lejjebb ezt igyekeznek felülmúlni, vagy mivel ez a hangnem megengedett, hát elszaladhat a paci.
Politikai hiba, úgy gondolom. Biztos, hogy szerepe van a választási eredményekben (az országgyűlésire gondolok, természetesen, mert bárki bármit mond, a helyhatósági választások teljesen más lapra tartoznak, és nem is árt az országnak, ha utóbbit most az ellenzék nyerte meg, ha ez ellensúlyt is képezhet).

Más: írtad, hogy szocdem érzelmű vagy, érdekelne, hogy mit értesz ez alatt, nagy vonalakban, ha nem bántalak meg a kérdéssel.
Előzmény: vargailles (2203)