Szia kitzoli!
Amit TE leírtál, AZZAL egyet értek!
Nekem is csak azzal a motorossal van bajom, amelyik "vazze-nemmegyünkátfüredre-vazze?" tipus és amikor elindul hall róla Kenesétől Keszthelyig mindenki.
Veled még én is szivesen locsognék mert én is ilyen laza lazulós kirándulós vagyok, aki csak kimegy mondjuk a szigetre 2-3 sörrel meg az asszonnyal. Egész délelőtt csak nézem a vizet meg a vitorlásokat, a pecásokat a relax székből és csak akkor teszem arréb ha már nagyon süti a nap a fejem. Meg ha már a sör is fürödni akar...
Vannak idétlen vitorlások is, akik kétütemű szecsakvágóval felfegyverkezve tépnek ki az öbölből és derogál nekik arréb menni a befelé tartó személyszállító elől. Sok ilyet láttam én is.
Akkor a lentebb leírtak alapján nem is a lóerők, a hangerők meg olajfolyások alapján kellene leszabályozni a motorcsónak használatát, hanem az IQ alapján!
Sajna, ez a következő évszázadra marad.....meg az unokáinkra, mert valóban csak annak kellene és lehetne engedélyt adni, aki ÉSSZEL tud vitorlázni és motorcsónakot vezetni és MÁSRA is odafigyel, nem pedig kisajátítja a vizet.
Ez az aggregátos megoldás nem rossz:) csak nehogy elolvassa valami őrült!!
Voltam strandon, tudom mire gondolsz :)
Igazából én alig megyek a vízbe, én csak a táj miatt, a víz miatt, a jó levegő miatt megyek a Balcsira nem pedig a fürdőzés miatt.
Ezért is zavar engem ha zajos motort, meg hasonlókat hallok a vízen, mert nagyon nem szeretem a zajt. Még zenét is aránylag halkan hallgatok.
(Kivéve 2-3 feles után :))