Attól, hogy én úgy írom le, hogy "józsef, atti", és nem úgy, hogy "József Attila" még mindenki tudja, kiről írtam, ugye? Akkor is, ha nem írom oda, hogy írt pár költeményt. De ha még az irodalmat is emlegetem közben, meg a Mamát, már nehéz azt mondani, hogy nem volt megnevezve. A vádaskodás szerintem simán megállapítható a
"Viszont az illetőnek oldal-feltöréshez, tuti, h. megvan a tehetsége, képzettsége...." kijelentés alapján is. Az abban a topikban korábban megvolt előzmények alapján meg különösen. Lehet feltételezni, hogy "úgysem tudta senki, kire gondolt", mert VOLT aki tudta. Aki azt írta nekem, hogy nem a történésekből, hanem abból, ahogy egyébként utalt a személyre, egyből én ugrottam be neki. És ezek után írta be a polgári nevemet ilyen alig elváltoztatott alakban. Ez egyszerűen nevetséges magyarázkodás, hogy "nem voltam megnevezve". Ha én itt "egy érdi fotós"-ról írok, aki "szeret infraszűrős fényképeket készíteni nyári ruhás lányokról, és azokat ide betenni", akkor lehet közvélemény kutatást is tartani, hogy kinek a számára egyértelmű az utalás, de szerintem sokkal egyértelműbb sokak számára, hogy kiről van szó, mintha a fényképét tenném ide.
És volt ott pár olyan jelző is, amely kifejezetten alkalmas a becsület rontására, véletlenül épp abban a mondatban, ahol a nevem is szerepelt.