Sajnos igazat kell adnom, hogy milyen a magyar ember. Fiatalabb lennék biztos mennék messzebb....
Én kutyázom, a standard szerint a négyzet a jó, mit keresnek minél hosszabb legyen. Az elején még nem értettem, mint kezdő balga, de azt rájöttem. A hosszabb szukába több kölyök fér. Még annyira sem veszi a fáradtságot, hogy utána nézzen a kívánt fajtánál egyáltalán hány db kölyök születik.
Nagyon elkeserítő az egész helyzet. Ezért nincs kölyök nálam sem. A szuka többet nem fog elleni, de a remény még él, így az utolsó alomból visszafogtam 1-et.
No az ár is érdekes, mondom hogy mennyi, csönd - azt ilyenkor szoktam ajánlani, hogy menjen az olcsóhoz, de utána se hívjon, hogy mit csináljon vele ha beteg. Nem értik meg, meg nem is akarják, hogy szerződés a kölyökről, ami garanciát is jelent.
Az utolsó mondatoddal is egyetértek, végig nézed a meglévő lehetőségeket, állományokat. Azt mondod, hogy ez a terved, amennyiben sikerül véghezvinned, akkor mi következik, kezdődik az ócsárolás, hibák keresése, és csak egy egészen keveset kell betartanod és megpróbálni megfelelni a gazdaország elvárásainak. Mindez miért, mert többet szeretnél letenni az asztalra! többet, mint az átlag, vagy inkább az alatta lévők.