lulu? Creative Commons License 2007.01.12 0 0 5367

Hello mindenki!!!- hát megérkeztem.

Az út elég vegyes volt, Hongkong szerintem egy nagy semmi- bank+ üzlet,- viszont rendezett. ( még érződik az angol hatás) Sem nem szép , sem nem érdekes.

Az viszont röhej, hogy a hivatalos kínait senki!! nem beszéli, viszont angolul mindenki tud!!- kész vicc volt amikor a férjem kínaiul próbált meg kommunikálni-oszt semmi!!- vagy ha válaszoltak ( a helyi dialektusban , angollal keverve)- na akkor meg nálunk semmi!!- maradt az angol

A párom szerint elég tudathasadásos a helyzet. Vásárolni főleg ezeket a hülye nagyonmárkás ( és eredeti!!!) cuccokat lehet rogyásig- már aki szereti , tehát gucci táska már volt átszámítva ft-ra300.000-ért (leárazva) a sok japán + szingapúri + kínai sorban állt az üzletek előtt ,-ha egyszer gazdag leszek és ilyet vennék lőjjetek le!! anyám!!! yachtot, forma-1-es autót Buick-ot meg ilyeneket úgy árulják mint itthon a kiflit. Kis üzletek egymás mellett , semmi faxni bemész és hazaviszed!!Szval ha valami nagyon sürgős dolgom nem visz arra akkor asszem ezentúl kihagyom.

Shanghai hozta a formáját -hát elég annyi , hogy aludni -azt nemigen szoktunk- mindig meglepődöm magamon , hogy legalább 3-szor meg tudok ebédelni meg legalább ennyiszer vacsorázni az alvásról + elég hamar le lehet szokni..- remélem még tudom hogy kell...( most jöttünk hajnalban kb 36 órája nem aludtam és szunya helyett itt verem a gépet.- a férjem meg bement dolgozni és még nem ért haza...