szomorce Creative Commons License 2007.01.11 0 0 318

Szia!

A megyeszékhelyek hol vannak rajta? :)))

Szerinted is jó ötlet lenne? Egy csomó ilyen játékot csinálni? Már csak programozni kellene megtanulni hozzá, nem igaz?

Egyszer régebben elterveztem, hogy milyen jó lenne csinálni idegen nyelvű keresztrejtvényt nyelvtanuláshoz. Na azóta már találtam ilyet a boltban, úgy öt évvel később. Mások is rájöttek. :)))

Igazából én nem értem a sulinet oldal használatát, hogy hol van benne az adatbázis, de állítólag a tanulást segíti... Miért nem ilyen játékokat csinálnak? Nem tartják fontosnak az információkat?

Ehelyett csinálnak 1848-as játékot, ahol mindenféle extrém hülyeséggel lehet szórakozni, hogyaszongya, átszervezni az egész csatát, hogy mi lett volna ha... Ez aztán az agyamentség. A lövöldözős űrbigyókkal sokkal nagyobb élvezet a háború, mint a huszárokkal...

Meg a "honfoglaló" játék... Na az se egy nagy durranás. Gyakorlatilag egy felmérő teszttel egyenértékű, csak visszakérdezi, hogy mit tud az ember, nem lehet rajta a megtanulást gyakorolni. És ráadásul összevissza mindenféle kategóriában vannak a kérdések.

Szerintem ahhoz haonló játékok kellenének, mint egy tankönyv. Tematikusan felépítve, hogy lehessen benne haladni.

Előzmény: bokor (317)