Árpi Creative Commons License 2007.01.11 0 0 2146
Ha az előző szavaidban is annyi az igazság, mint ezekben, akkor miért várod, hogy másképp viselkedjek? Keresd elő, hol fasiztáztalak le! Téged "csak" rasszista módon tett kijelentésekért kárhoztattalak, és a "magadfajták" minősítést sem én szeretem használni elsősorban, úgy látom.
A liberalizmus meg soha nem azt jelenti, hogy bamba módon vigyorogjak arra, aki előzőleg mindent elkövetett, hogy bemocskoljon olyan fórumon, ahol több okból sem védhetem meg magam. Nem óhajtom felsorolni azokat a sértéseket, amiket ott előhoztál, de attól azok még megtörténtek, és egyoldalúan. Vagyis hasonlóan egyoldalú, de ellentétes irányú lépések nélkül nem hihetem a jószándékot. Sajnos. A tabula rasa nem lehet feltétel nélküli és elvtelen szemhúnyás. Én reméltem, feltételeztem, hogy azért ajánlod fel, hogy valóban tiszta lapot kezdhessünk, nem pedig azért, hogy utóbb hivatkozási alap legyen arra, hogy én milyen gonosz vagyok, hogy nem teszek eleget a felkérésednek. Az én lelkemet az szokta megnyugtatni, hogy békesség van, nekem nincs szükségem ellenségképre. De az nekem nem megy, hogy Juhász Győzővel békét kötök, miközben tudom, hogy Vitrio L. mindent elkövet Orlai Sándor lapjában, hogy lejárasson, és a nevek tulajdonosa elvárja, hogy úgy tegyek, mint akinek ez még jól is esik.
Szóval várom, hogy megmutasd, hol fasiztáztalak le, vagy várom, hogy ahol ezt leírtad, ott vond vissza! Ha már nem akarod ahhoz tartani magad, amit a lapodban leírtál a fórumról.
Előzmény: Törölt nick (2145)