quilla
2007.01.11
|
|
0 0
1882
|
Egy idoben mi relative kozel laktunk az Estadio de Dragão-hoz... pont ott, ahol certaldoeknak a szallasa lesz. Nem a szomszedsag de kozel van. No es eppen akkor volt a bajnoksag vege tavasszal, es pechemre (lathatoan nem vagyok nagy futballfun, bar semmi bajom veluk) a Porto nyert :oDD Azert pech ez ilyenkor, mert a szurkolok kozul eleg sok elottunk ment autoval hazafele... vagy csak oromkanyarokra,a lenyeg, hogy ejjel 11-tol mint az orult eszement csurhe teptek kocsikkal fel es ala az utcan, dudaltak ahogy a dudan kifert, orditoztak es futyultek hozza, aki eppen nem sofor volt az derekig kihajolva a kocsi ablakan lengette az FC Porto zaszlojat... szal nagy unneples volt ami ertheto, csak egy 3 eves gyereknek akit az almabol vernek fel ezzel a csatazajjal eleg nehez ezt elmagyarazni :) De megbekeltem veluk, errefele meg mar nem jarnak :)
De teny, hogy huliganizmust en sem lattam, csak ezt a masokra nem tekintettel levo zajos unneplest... es ha minden heten jatszottak akkor minden heten :) |
Előzmény: DeNzNlPt (1879)
|
|