Jerzsa
2007.01.11
|
|
0 0
54
|
Nézd én úgy olvastam neked a megoldás a tűzoltás amiben lehet igazad is van nekem ebben nincs tapasztalatom.De minden problémát a forrásánál kell csírájában elfolytani.Ha " újabb lakástüzek lesznek,mert nincsen a lakosság felvílágosítva, hogy égő gyertyát nem hagyunk felügyelet nélkül akkor a tűzoltóknak mindig lesz munkájuk. "Szerintem ahhoz,hogy valamire jussatok komolyabban a mélyére kell nyúlni,hogy miért is alakult ki a helyzet ls mit tehetünk azért,hogy ne gyártsunk újabb vadkutyákat, kóbormacskákat. Mert így az állatok szenvednek.A vesztesei pont ők.
Nekem is szörnyű hallani,hogy hobbiállatokat kilőnek. Igaz én a vadakat is sajnálom.Nekem humánosabb az altatás.És szörnyű belegondolni, hogy egy kutyát meglőnek aztán sorsára hagynak vergődni.Tudod pont tegnap találtam egy halott tacskót.Felhívtam az illetékeseket, hogy vigyék el a közterületről.Pedig az a kutyus már nem élt. Még is szörnyű volt látni az útszélén kicsapva mint egy eldobott tárgyat.Azért vagyunk emberek,hogy gondolkodjunk.Hogy legyen beleérzőképességünk más élőlény érzéseibe.Különben nem érdemeljük meg,hogy állatokkal foglalkozzunk.
És én komolyan nem értem a felfogásotokat.Nekem minden állat egyforma. Tisztelem a hobbikedvenceket, a vadakat úgy mint a haszonállatokat.Nálatok ez hogy működik?Mert mint írtam vidéken egy láncrakötött kutyának nincs annyi becsülete mint egy kecskének aki tejet ad.A vadász védi a vadakat de írtja a kóborállatokat.Akkor nálatok,hogy működik az állatszeretet? |
Előzmény: Munkanélküli seregély (53)
|
|