Szia Woodoo!
Teljesen igazad van, nem szabad meghátrálni. Én most elég messziről veszem fel a kapcsolatot veletek, Zemplénagárdról, Záhony mellett. Itt is megjelent a kicsi-kocsi. De elég sok a bizonytalan érv az emberekben. Engem is érdekel,de én most eljutottam odáig, hogy nem csak érdeklődök, hanem szívesen szeretnék a csapathoz állni.
Tegnap megkérdeztem egy rendőrt mondjon valamit a kocsi közúton való hajtásáról. A kérdés az volt segéd motor vagy nem? A kresz szabályt vette elő, hogy nem egy nyomon haladó jármű, így nem minősül smk-nak! Bütetni fogják aki ilyet hajt, hiába nem haladja meg a 350 kg összsújt, nincs csak 6 Le, stb...Kérdem én mi van a gokardokkal, a 3 kerekű járgányokkal, a lassú járműnek minősülő kis gépekkel, mezőgazd. kis traktorokkal, munkagépekkel, amit pld. egy Trabant motor hajt?
Kisvárdán 2 kocsit láttam a Tescóval szemben eladásra, amin egy Törökbálinti fickó típus bizonyitványt adott a kocsiról, hogy használható a kismotorként a forgalomban.
Ez valóban elég és mutatható a rendőrnek? Nincs köztetek olyan, aki már nyert pert és lehet hivatkozni egymásra?
Jelezzetek!!! e-mail: zemplenagard@freemail.hu-ra is!