Törölt nick Creative Commons License 2007.01.10 0 0 576
Izé... szerintem nem olvastad az 571-es hozzászólásom...

per pillanat egyébként az a legnagyobb gondom, hogy ahogy számolgatom, a mostani (szerintem normál) kajálásom mellett még véletlenül sem jön össze a 150 CH... úgyhogy nem a túl sok hanem a túl kevés az amit most meg kéne oldanom...

(ld. mai kajám eddig: reggelire zabkorpa forró vízzel felöntve, darált dióval, negyed kávéskanál mézzel... utána spéci DM-es bio rozskenyér 1 szelet - 100%-os SK szilvalekvárral (na a kenyér már javít a helyzeten mert 17 CH van 1 szeletben... viszont úgy telít, hogy egy szelet is elég), utána fél adag halászlé - tészta és hasonlók nélkül mert azt ki nem állhatom- fél szelet spéci rozskenyérrel... most meg egy alma... éhezni nem éhezek, több kaja belém se férne... szóval ez eddig kevés CH.. a zabkorpát megnéztem és a 2 kanálnyiban olyan 5-6 CH lehet nagyon nagyon max, a negyed kávéskanál méz 1-2 max (nagyjából 3 cseppnyi:)))), az alma talán 5 körül... na meg az 1,5 szelet kenyér ami talán 26 körül van összesen... szóval ez mondjuk 30... az meg kevés... szóval ez most engem speciel jobban zavar... úgyhogy vacsorára szenyát fogok enni...)

Ja... és most beszéltem a nőgyógyászommal és NEM KELL befeküdnöm :))))) Furcsa módon most hirtelen bele tudják sűríteni az első kivizsgálásokat egy napba... (kedden hajnalban éhgyomorra várnak a diabetológián... a vérvételek között meg lezavarják a többi vizsgálatot)... szóval ennyit az 5 napos kötelező befektetésről...

Ja.. és a nőgyógyim első körben 180 CH-t javasolt... (mármint keddig... aztán majd kiderül)

Egyébként meg hétfőn úgyis megyek a belgyógyászomhoz és hajlok rá, hogy a Sotén is megnézetem a dolgokat... valahogy bennük jobban bízok...
Előzmény: kollina (574)