Árpi Creative Commons License 2007.01.10 0 0 2104
Pedig a kronológia nagyon nem mindegy. Mert ha én berohanok a házadba, felborogatok mindent, és Te ezek után eljösz hozzám, megkérdezni, hogy miért tettem, esetleg szólsz, hogy nem kellene ezt tennem a jövőben, és ekkor én kirugdoslak az ajtón, majd feljelentelek birtokháborításért, igenis nagyon fontos tisztázni, hogy indult a dolog.
Lehet magadat fölé helyezni az ilyen pitiáner dolgoknak, hogy egy rég működő fórumba berontanak páran a választási kampányban, a sajtóban mindenfélét leírnak az itteni párbeszédről, megpróbálják lejáratni a fórumot az összes eszközzel, ami a rendelkezésükre áll, majd ők akarják meghatározni még azt is, hogy nevén nevezhetem-e amit tesznek. Van itt két olyan fórumozó, akik szerint ez a fórum arra sem jó, hogy olvassa valaki. (Persze attól még bőszen írogatnak is ide. Igaz, azt, hogy olvassák is, még nem sikerült kimutatni...). Ezt a véleményüket ki is nyomtattatták. Majd visszajárnak ide kavarni. Nem arcátlanság ez szerinted? Miért kellene eltűrnünk szó nélkül, hogy ők határozzák meg, hogy mit szabad itt és mit nem? Ha lenne bőr a képükön, már rég nem írnának ide semmilyen néven. Én nem tartom méltónak pl. a lapjukat arra, hogy ott bármilyen gondolatom megjelenjen.,(Tiltakoztam is ellene, mégis megtették, hogy idéztek ott tőlem, hogy milyen hazug kommentárral, hogy aki érti a magyar nyelvet, az épp az ellenkezőjét olvashatta ki a szavaimból, mint amivé ott próbálták ferdíteni, az nem zavarta őket.) De én magam oda nem írok, mert ha egyszer egy helyet rossznak tartok, akkor nem járok oda. Még akkor sem, ha valaki meg akarna bízni ezzel.
Szóval lehet, hogy ők nem ismerik a saját arcátlanságuk határait, de kikérem magamnak, hogy kabátlopási ügybe keverjenek, amikor az én kabátomról volt szó!
Előzmény: vargailles (2103)