Törölt nick Creative Commons License 2007.01.10 0 0 18223
Ezt nem tudtam, de minden nap bejárja? Milyen időközönként járja be? Elvégre ha nem naponta akkor lehet, h mire visszaér már hűlt helyét találja az egésznek. Volt olyan eset, mikor egy hosszú darabot kivágtak a sínből és azért kapták el őket, mert hülye fejjel a földön húzták végig a sínt és a vasútőrök követték a nyomot. Azt nem tudom, h mennyire bajos egy sorompót leszereltetni, de itt nálunk Békésen megtörtént több évvel ezelőtt. Nem tudom pontosan mikor, de a Murony-békés vonalon a két békési átjáróban régen teljes sorompó volt amit a bakter kézzel tekert le. Aztán a sorompót leszerelték, maradt az andrás kereszt. Sőt nem is olyan régen egy komplett átjárót is megszüntettek itt a megyében. Megépült a Békéscsabai lekerülő út ( ez is megérne egy külön misét főleg békési úti kereszteződés, ahol eddig csak szerencsén múlott, h nem maradt ott senki), a 47-es utat elvitték Mezőberény felé, és a régi megyeri úti vasúti átjáró megszünt, múltkor jártam arra vonattal a fénysorompó még ott van roppant egyszerű módon ráhúztak egy fekete fóliát.
Előzmény: D94A (18217)