lamed Creative Commons License 2007.01.10 0 0 314
EC/MC kártya jó, ha hitelkártya. Ha csak egyszerű dombornyomott bankkártya, akkor nem! Náluk még készpénzben sem elég letenni a kauciót, mindenképpen hitelkártya kell nekik. (Ha nem vagy biztos benne, hogy a kártyád hitelkártya-e, akkor valószínűleg nem az. A hitelkártya éves díja általában jóval több, mint a bankkártyáé, külön számlakivonat van hozzá, és a kártyán is több adat van feltüntetve. Legalábbis az enyém ilyen. Minden bankban lehet ilyet igényelni.)
Az autót a neten foglaltam, mail-ben visszaigazolták.
Nekem itthon Kangoom van, nem találom kényelmetlennek, a sok csomag mind elfér a csomagtartóban. Ilyet akartunk bérelni, csak arra az időpontra már nem tudtak adni, így lett kombi Focus. Ebbe hátra a 3 bőröndünk és 1 kézitáska fért be lecsukott kalaptartó mellett, de ha csak pár centivel nagyobb lett volna valamelyik, akkor már kicsi lett volna a hely. Általában minden autókölcsönzőre igaz, hogy csak a kategóriát választhatod ki, a konkrét gyártmány/típus csak a helyszínen derül ki.
Jobbkezes körforgalmat nem láttam sehol, de olyat igen, hogy a körforgalomban belül lévő lámpa pirosa miatt volt elsőbbsége a jobbról bejövőnek. Ez gyakori megoldás, főleg a nagyvárosok több sávos körforgalmainál.
Előzmény: McLawrence (313)