Sajna egy hét a kórházban egy ezerágyas szobában moslék kajával nem pihenés... otthon lenni az pihenés... (sajna a 2 ágyas szobára kicsi az esély és nekem most kicsit sok arra az 5 napra a 15e Ft... az egyágyas napi 10e-s tarifája meg pláne rossz...)
De már eldöntöttem, hogy max. egy éjszakára vagyok hajlandó befeküdni... Belőlem nem fognak kórházi beteget gyártani... utcai ruha rulez :)
(nem vagyok beteg... csak a cukrom magasabb... a kettő nem ugyanaz...)
A metformin a sejtek inzulinérzékenységét növeli, tehát nem gátolja az inzulin felszabadulását hanem a felhasználás hatékonyságán javít...
franc... akkora a dilemma... van egy doki aki PCO szakértő ő még akkor is javasolja a metformint ha az embert inzulinra fogják... mert még akkor is van értelme...
Ez olyan disznóság... nem az zavar, hogy magasabba cukrom (az benne volt a pakliban) hanem, hogy olyan szituba akarnak kényszeríteni amibe én nem akarok belemenni... és marhára nincs kedvem amiatt harcolni és stresszelni magam...
Ja... egyébként a 18. hét óta iszom a kecskeruta teát... de nem tudom, hogy ér-e valamit...
Cukros tüneteim nincsenek... semmi...