Finánc voltam. Szerinted miért tűntettek a fegyveres testületek tagjai idén ősszel? Talán a 13. havi és a pótlékok eltörlése miatt? Ruhapénz? Max. az álmodban. És óóriási jutalmak vannak. Pl bruttó 1000 FT/túlóra!!. Ha egész nap autóban ülsz akkor akár 3000bruttót is kaphatsz. Jól hangzik, csak önhibádból okozott kár esetén 100%, önhibádon kívül 50%os kártérítési felelősséged van a kocsira(igen, akkor is ha egy vak barom szemböl belédjön a körforgalomban). Mivel nem ritka a napi több órás autózás, ez elég gyakran megesik.
Ráadásul előre várom a 60 éves fináncokat(nyugdíjkedvezmény eltörlése).
Arról ne is beszéljünk, hogy másodállást nem vállalhatsz(oktatástól eltekintek most, mivel az elég ritka eset). Odaállítanak a 70 nettóddal a határra, hogy tessék dolgozni, bejárást oldd meg úgy ahogy tudod, Te mit szólnál?
Ne haragudj, hogy hosszúra sikeredett, csak tudod én dolgoztam a testületnél, tehát van némi rálátásom a dolgokra. Bevallom vannak szemét emberek, de ez mindenhol így van. Persze, hogy többen szidják azokat a szférákat, amelyekkel az ember többször kerül kontaktusba, hiszen ott jóval több lehetőség van a bunkó emberek megismerésére. Nem láttam még olyat topicot, hogy azok a bunkó sírásók és kórboncnokok. Ahol nincs lehetőség személyes kapcsolatra, ott sose lesz súrlódás.