rendjel Creative Commons License 2007.01.09 0 0 10663

Nem akartam én elterelni, mivel nem is nagy dolog, és nemrég lettem csak (ki tudja meddig, de remélem már életem végéig) vegetáriánus.

Nem vagyok egy mai sütés, az idősebb generációhoz tartozom. Pár hónapja voltam "őszölni" :) egy hétig, ahol svédasztalos étkezés volt. Szoktam néha akadályokat -próbákat- állítani magamnak, és akkor az első étkezésnél egy pillanat alatt úgy döntöttem, na, mostantól nem eszem húst. Amúgy is nagy állatbarát-állatszerető-állatvédő vagyok. És azóta nem is ettem. És remek jól érzem magam, egyáltalán nem hiányzik, egyszer sem voltam éhes, és jóízűen eszem a hústalan ételeket.

Egyik kedves topiktársunkkal (hági) szoktam  néha MSN-en főzni, :) ő segít, mert pl. tudok főzni egy csomó dolgot, de rántást még sose csináltam:) Ő tanított meg rá, mert a paradicsomszószhoz kellett. Meg kedvenceim közé tartozott a fasírt, azt is csináltam zöldségből, és semmilyen hiányérzetem nem volt a hús után. Egyáltalán nem nehéz betartani, és jobban érzem magam.

Azon kuncogtam magamban, hogy 10-en leszünk az Attila-napon, és miattam senki sem kap húst, hiába magyaráztam, ne törődjenek az én dilimmel:))) Lehet laposra vernek:)))

Na ennek a dumának annyi köze volt a topik címéhez, (utazók...) hogy egy úton határoztam el az egészet:)))

Előzmény: citrus04 (10660)