Dydand Creative Commons License 2007.01.08 0 0 938
Nem-nem, ezt "beszéltük" is anno, hogy úgy finom, vastagon. Mondjuk a sütőd nem ismerem, biztos igazad van, amikor azt mondod: legközelebb serpenyőben készíted. Ha nem jó a sütő akkor tényleg jobb a serpenyőben, ott ráadásul gyönyörűen látni, hogy hogy halad a sülésben a hús, mikor érdemes megfordítani.

Az itthoni garnélákkal az a baj, hogy inkább ragunak érdemes készíteni, olyan aprók (akár frissen veszi az ember, akár fagyasztva). Frissen szerintem pedig nem is éri meg, vesz az ember 2 kilót, megpucolja, és marad belőle 40 dkg. Akkor már inkább fagyasztva... Én is általában szószokhoz, mártásokhoz, ragukhoz, levesekhez használom (van is pár példa rá a honlapunkon), itt vidéken pedig nagyobbhoz hozzá jutni lehetetlen, ha normáis rákot akar az ember, akkor el kell zarándokolnia a rozmárhoz, de ez is csak akkor éri meg (nekem), ha útba esik.

Üdv: dy
Előzmény: zsuzsa (933)