Egyébként sok jó leslie-s felvételt csinált Stevie Ray Vaughan is. A szóló gitárhangot akkord szőnyeggel kísérte, majdnem olyan mintha egy orgona kísérne, de gitár.
Megcsináltam a leslie felújítást. Teljesen szétszedtem a motorokat, de végül nem mertem nagyon belenyúlni. Az összes motor tengelyén van némi rozsda szerű anyag. Vajon ha ezt lekaparom, kevésbé lesz zajos? Kiiktattam egy csomó zajforást, pl. lötyögött a bassz dob a mélyebb hangokra. És megcsináltam a crossovert, tényleg sokkal jobb, ha a nem 1000 Hz-nél vág, hanem lejjebb. Ezt nem nagyon kell számolgatni, jobb, ha fülünkre hagyatkozunk. Én pusztán annyit tettem, hogy beforrasztottam a magasnyomó előtt sorban lévő kondi mellé párhuzamosan két másikat (10mikroF helyett 30 lett így), meg egy 8 ohmos ellenállást sorosan(5W-os kell, a kisebb elfüstöl), hogy a magas ne legyen túl hangos (ezt izlés szerint kell választani). Így egyensúlyba került a hangkép, sokkal jobb lett a perka, és megjött a felső két oktáv visítása is. Egyébként egy Dynacord Dc100-ról van szó, 15-ös mélynyomóval, és az eredeti magassal. A motorokat is beállítottam Trambi tanácsának megfelelően, köszi érte.
Januárban készül új Triton Electric Octopus(TEO) lemez és TrioQuartet anyag is, szóval le lehet csekkolni mindent, majd teszek fel kedvcsinálót.
Üdv
Mat