Aha. Most már értem - nem ránk gondolt, mint ellenzékire :-) Mint ahogyan nem is vagyunk azok, s lehet, hogy én vagyok kicsikét paranoiás :-)
Akkor biztosan nem tudja, hogy az ÁSZ előre meghatározott ütemterv szerint dolgozik és egészen biztosan nem októberben határozták el, hogy Érdet ellenőrizni fogják, hanem előbb, mert ellenkező esetben túl gyors lenne az átfutás.
Sajnos, nem ellenőrizték korábban, pedig jó lett volna, ki tudja, érvényben lenne-e még jelenleg is a sportcsarnok-szerződés, amely ugyan per alatt van, mégis felépült, vagy az ÉTV üzletrész-átruházás, amely ugyancsak perek alatt van, ennek ellenére mindenki úgy tesz, mintha rendben lenne, pedig nincs, stb.
Az ÉTV-ügy azért is kiemelt figyelemre tarthatott volna igényt, mert annak az ügynek minden részlete aggályos: az üzletrész-átruházás és taggyűlési határozatok jogszerűségétől kezdve az üzemeltetés közbeszerzéséig, minden részlete (az is, amit a múltkor említettél: a szerződéskötés időpontjában érvényes vízdíj).
Apropó, mire és hogyan ment el az a néhány százmilliócska, amit nem kellett az alapba helyezni? És vajon lesz-e miből - adott esetben - visszafizetni?