Mottó: "És annak reményében tértem vissza, hogy az új évben az a hang lesz a jellemző, amelyik egy éve és korábban volt. Ami a választásokat megelőző őrületet levetkőzi, és a normális társalgás, a józan kritika és a közös út keresése adja meg a hangnemét. Amikor tudni lehet, ki szólt..."
Gondolom, hogy Juhász Győző nem véletlenül zárkózott el a veled való duskurzustól, melynek tónusát a következő hozzászólásodban megismételted. Ez volt a pudding próbája.
"Egy valamiről azért ne feledkezzünk meg: nem én vagyok az, aki rendszertől függetlenül az állam és a politika emlőin lóg. Aki volt állami cégek hatalmát gyakorolhatja, akit mások tesznek magas székbe, hívnak be döntéshozó testületekbe (elvhűségükért, szolgálataikért a más pénzéből fizetve így). Nem én vagyok az, aki kénytelen a hatalom feneke mögött szorosan állni."
Ezt rám érted ? Ha igen, akkor ez rágalmazás és jogi kategória, ami kimoderálásra jogosít, hasonlóan, ahogy oszival tettétek ! Tudod bizonyítani ? Bizonyítsd !
"Nem én vagyok az, aki tucatnyi nickel fórumozik, mert egyedül olyan kevés, hogy többen vagyunk, amikor nincs itt. Aki saját gondolatok híján csak mások idézésével képes értelmeset írni." Például ? Azonosítani fogod az IP címeket ?
"Aki saját gondolatok híján csak mások idézésével képes értelmeset írni." Sokszor hasznos segítség. Hogy ideges vagy tőle, az a valóságtartalmában nyugszik. Mondatod tónusa magáért beszél: sértő és frusztráló. Magadhoz sem vagy hű, ahhoz, amit leírtál és amit sokan lelkesen ünnepeltek.
"Hogy ki milyen gúnyát vett fel, arról meg te soha ne merd kinyitni a szádat, mert kevesen vannak itt, akik így képesek szélirányba állni, köpönyeget forgatni! "
Ha vennéd a fáradtságot és végigolvasnád munkásságomat, láthatnád, hogy én mindig ugyanazt írtam a civil értékek védelmében, szemben mások köpönyegforgatásával.
"Nem kéne ilyeneket írnod ott, ahol ennyien ismernek, még ha nem is élsz közöttük!"
Hogy kinek nincs kötődése Érdhez, nos ebben más célpontot kellene találnod, nem is áll messze tőled....
Nem tudsz megváltozni.