Hogy kinek a hangja mitől gőzös, azon gondolkodjanak el azok, akik külön topikot tartanak fel mások mocskolására. Persze ez sem elég nektek, ide is hordjátok a szemetet továbbra is, nem elég a magatoknak nyitott karám.
Egy valamiről azért ne feledkezzünk meg: nem én vagyok az, aki rendszertől függetlenül az állam és a politika emlőin lóg. Aki volt állami cégek hatalmát gyakorolhatja, akit mások tesznek magas székbe, hívnak be döntéshozó testületekbe (elvhűségükért, szolgálataikért a más pénzéből fizetve így). Nem én vagyok az, aki kénytelen a hatalom feneke mögött szorosan állni. Nem én vagyok az, aki tucatnyi nickel fórumozik, mert egyedül olyan kevés, hogy többen vagyunk, amikor nincs itt. Aki saját gondolatok híján csak mások idézésével képes értelmeset írni.
Hogy ki milyen gúnyát vett fel, arról meg te soha ne merd kinyitni a szádat, mert kevesen vannak itt, akik így képesek szélirányba állni, köpönyeget forgatni! Nem kéne ilyeneket írnod ott, ahol ennyien ismernek, még ha nem is élsz közöttük!