Pl. a csatornázási ügy az egyik fő topiktéma az Érdiek fórumán, évek óta. Igaz, az utóbbi időben kicsit arrébbkerült. Térjünk rá vissza!
Magad írtad, hogy valaki éppen cikket ír Hozzád a témakörről. Akkor kit kérdezzek?
Igazán az izgatna - mint 2005-ben is -, hogy lehetséges-e egy alternatív megoldást kidolgozni, vagy most már muszáj megvárni a regionális tisztítót? A KEOP-ban azt olvastam, hogy lehet pályázgatni.... Érdnek tudomásom szerint régóta kész, kidolgozott anyaga van, talán csak aktualizálni kellene.
Ezt a kérdést anno feltettem a fórumon DB-nek is, aki azt válaszolta (visszaolvasható), hogy nem engedélyeztek volna két szennyvíz-tisztítót egymástól x távolságra.
Alapos ember lévén, utánajártam és megkérdeztem a gesztor képviselőjét erről, ahol azt az infót kaptam, hogy ilyen megkötés nincs.
Amúgyis tartottam a kapcsolatot egy ideig a gesztor képviselőjével (hivatalból könnyebb volt elérnem, tudod), akik hurráoptimista módon nyilatkoztak és tájékoztattak, amelyet közzétettem a fórumon. Aztán ott is átszervezték az ügyosztályokat és én is elvesztettem a fonalat (meggyőződésem volt, hogy minden sínen van). Akkor még - talán a tavalyi év elején - arról volt szó, hogy mintegy fél éves lesz a csúszás, a vízjogi engedély késlekedése miatt. Ezek szerint már egészen másról van szó. De miről?