Törölt nick
2007.01.06
|
|
0 0
2012
|
Ez volt a másik tippem. Csak, mivel nekem címezted a hozzászólásodat, bizonytalanodtam el. Úgy van, ahogy írod. DB és tsai már elkezdték a harsogást: októberig minden rendben volt, nem is értik, az új vezetés hogyan tudott felhalmozni néhány nap alatt 3,6 milliárdnyi adósságot. A decemberi ülésen is azt próbálták eladni, hogy szeptember 30-án nem is volt adóssága a városnak. Ennek bizonyítására pl. összeadtak egy + és egy - előjelű számot. Nem is igazán érdemes felvenni most a kesztyűt, mert a demagóg szólamokkal fölösleges hadakozni. Azaz nem fölösleges. Csak nem itt. És nem úgy, ahogy ők akarják. Ne ők válasszák meg a terepet és a fegyvert. Hála Istennek vannak komolyabb, sokak által olvasott, nézett, hallgatott fórumaink is. A tévének, rádiónak, újságoknak meg hiába kiabálnak a fizetett meg született ellendrukkerek. Magánügyük marad. Én meg csak magamban, halkan mulatok rajtuk. Az ÉKA záródokumentumában foglaltak pedig szépen, lassan megvalósulnak. Mindannyiunk örömére és hasznára. Itt és most: nem tisztelet a kivételnek. |
Előzmény: hurrá! (2011)
|
|