WooDoo Creative Commons License 2007.01.05 0 0 485

Bence60:

Az elektromos projektet nem adtam fel, de a mopedautók átalakítását elektromosra sehogy sem tudom legálisan megcsinálni. Csak akkor adja áldását a KF az átalakításra, ha előbb személygépkocsinak levizsgáztatom (rendszám, eredetvizsga, regadó, stb) és utána kérek egy motorcserét. Segédmotort elvileg lehet építeni, de ha beállítok a KF telephelyére egy elektromos Aixammal, nagy ívben el fognak hajtani, mert szerintük a négykerekű könnyű jármű nem segédmotor. Pereskedni meg most nincs kedvem.

Most is épül egy elektromos fagylaltos járművem (2x600 W kefe nélküli agymotorral), de a békesség miatt végül 3 kerekű lett.

xeniah:

a turmixhang alapos gyanú egy bendixcserére:(

Gratulálok az ajtócseréhez, ügyesek voltatok!

herchee:

A honlap jó ötlet, csak ki csinálja ingyen?

Kevesen vagyunk, hiába van az országban közel 1000 mopedautó, max. néhány tucatnyian osztjuk itt az észt:(

A 3 kerekűvé alakítás megoldható, pl. a Virgoban könnyű lenne hátra középre beépíteni 1 kereket, csak kérdés mennyire lenne borulékony. De ha csak addig kell a 3 kerék, amíg a KF ad valamilyen pecsétes papírt, és utána visszatesszük a helyére a kerekeket, akkor megérné a kínlódást.

Nekem nagyon tetszik a T-REX, ez is egy 3 kerekű járgány, és több mint 200 km/h a végsebessége.

De ez a quad sem rossz, bár ennek csak 160 km/h a végsebessége: